Jedna od najpopularnijih browser igara!

Pronaći ćete više browser igara kao Molehill Empire na upjers.com

O igri

MolehillEmpire...
... je zabavna ekonomska simulacija koja se stalno okreće oko vrta. Kao besplatna online igra ona se igra u web pretraživaču bez ikakvog dodatnog preuzimanja programa sa interneta!
Igrajući ulogu patuljka moći ćeš da napraviš privatni rajski vrt. Na tebi je da odlučiš da li ćeš da sadiš mrkvu, salatu, špinad, crveni luk ili jagode. Posjeti gradove Zelengrad i Drvograd da razmjenuješ povrće i voće sa drugim igračima, da kupiš nove dekoracije ili sadnice, da dostaviš narudžbe...Pokušaj da budeš dobar susjed ili ćeš se probuditi jednog dana i vidjeti da ti je vrt pod invazijom krtica...

Priča

Bok i dobro došli u moj rajski vrt!
Da se predstavim... Ja se zovem Vrtko Vrtkić. Poštuju me jer imam puno iskustva u radu u vrtu. Neko bi rekao da sam rođen sa zelenim prstom. Iako sam patuljak moram da pratim trendove pa sam zato skoro kupio novi kompjuter. Dok sam pretraživao po internetu slučajno sam naletio na odličnu ekonomsku simulaciju koja se zove Kapi Regnum.
Od tada rijetko imam priliku da uzgajam povrće i voće ili da odem na tržnicu. Osim toga sreo sam prekrasnu patuljicu pa i s njom provodim nešto vremena. E sad, ako uskoro ne pronađem pomoć moj Vrt će biti preplavljen krticama – uh, da ne zaboravim i sav onaj korov i panjeve! Kad sam te sad vidio da prolaziš pored mojih vrata pomislio sam: Evo osobe kojoj mogu da povjerim svoj vrt na čuvanje. Šta kažeš? Nikad prije nisi brinuo/la o vrtu? Pa, to nije nikakav problem. Uzmi ovu kantu i lopatu za zalijevanje i pođi sa mnom, sve ću ti pokazati da napraviš veliko kraljevstvo!!

Mogućnosti-Igre

Zanimljiva simulacija vrta

Sađenje, razmjena, planiranje i dekoracija.

Dobrodošli u Green Valley!

Razmjenite sa drugim igračima, kupite sjeme te pošaljite prijateljima poklon!Možete kupiti i auto i još puno toga!

Pazite se na krtice i rupe

Riješite se kamenja,krtica i svega ostaloga. Budite dobar susjed...

Surađujte s drugim igračima!

Možete pristupiti savezu, graditi svjetska čuda ili skupljati svoje trofeje.

Najljepši vrt Molehill Empire

Pripazite na svoje dekoracije te dekorirajte vaš vrt!

Vrlo uzbudljiva igra

Zaigrajte ovu uzbudljivu online igru s kojom ćete sakupljati povrće i voće u vašim vrtovima- pridružite se i zaigrajte Molehill Empire!

upjers browser igra

Naravno, Molehilll Empire, kao i sve browser igre upjers, mogu se igrati direktno preko preglednika,bez skidanja ili instalacije. Sve što trebate napraviti je: Register and have fun playing! Za sve informacije dođite na forum! Uživajte u MolehillEmpire

Odjavljeni ste.
Napomena:
Automatski ste odjavljeni nakon 2 sata. Ovo je sigurnosna postavka kako bi zaštitili vaš račun te zbog mogućih bot programa.

Uživajte u Igranju!!

Vaš Molehill Empire-Tim

Registracija
Server:
Ime prijave:
Lozinka:
uključi GFX?
X

Pravila igre

Potrebna sistem konfiguracija

Potrebna sistem konfiguracija

Windows

Operativni sistem: Windows XP incl. Service Pack 2 ili Windows Vista

Pretraživač: Firefox 2.0 ili noviji, Internet Explorer 7, Opera 9.5 ili noviji, Safari 3.1 ili noviji

Macintosh

Operativni sistem: Mac OS X 10.4 Tiger ili 10.5 Leopard

Pretraživač: Safari 3, Firefox 2+

Linux/UNIX

Firefox 2+

Molehill Empire
Hrvatska