Pravila korištenja
1. Prije prijave na MolehillEmpire korinici moraju pristati na pravila korištenja.
2. MolehillEmpire omogućava svojim korisnicima da međusobno komuniciraju. Lično su odgovorni za sadržaj. Rasni, pornografski ili bilo koji drugi ilegalni sadržaj se neće tolerisati i može dovesti do brisanja računa. Ovo se odnosi i na sva ponašanja koja se mogu nazvati nasilnima.
3. Nijedan korisnik nema pravo na upotrebu MolehillEmpire. Firma zadržava prava da odbije pristup korisniku ili da obriše račun ako se poanašanje kosi sa pravilima upotrebe.
4. Varanje:
(1) Svaki igrač može koristiti samo jedan račun. Više računa nije dozvoljeno.
(2) Pokloni ili razmjene na tržnici u ektermnu korist samo za jednu stranu nije dozvoljeno. Račun će biti obrisan ako se ijedna od ovih stavki ustanovi na računu.
(3) Veoma dobri odnosi u razmjeni resursa između gradova, pogotovo ako postoji ekstremna prednost za jednu stranu, će biti pažljivo posmatrani.
(4) Greške u programu se moraju prijaviti i ne smiju se koristiti kao prednost u igri.
(5) Iskorištavanje grešaka u programu će voditi ka brisanju računa.
5. Bot-ovi ili neki drugi programi/skripte su izričito zabranjeni.
6. MolehillEmpire podrazumjeva nepostojanje odgovornosti za moguću korisničku štetu. Zahtjev za odštetu je nemoguć.
7. članstvo može biti poništeno ako račun obriše ili korisnik ili administrator igre.
8. Naredbe dobijene od strane administratora ili moderatora se moraju poštovati.
9. MolehillEmpire tim nije odgovoran za sadržaj web stranica koje su ponuđene kao link. Linkovi za druge web stranice napravljeni od strane nekoga ko nije član MolehillEmpire tima su izričito zabranjeni kao i upotreba URL u igri ili na forumu. Računi koji budu narušavali pvo pravilo će automatsko biti obrisani bez ikakvog upozorenja. Postoje izuzeci kao što su stranice koje su posvećene ili koje se direktno tiču MolehillEmpire.
10. Ako je ijedan paragraf nevažeći validnost sljedećeg paragrafa ne može biti ugrožena.